Páni, obliekate sa elegantne? Toto nesmiete postrádať!

Na vzhľade v týchto dňoch naozaj záleží. Ak chodíte nedbalo oblečení, niekedy dokonca v roztrhanom tričku zafarbenom farbou, ľudia na ulici si o vás bohužiaľ nemyslia nič dobré. Samozrejme, mnohým ľuďom je jedno, čo si o nich myslia ľudia na ulici, ale mnohým ľuďom záleží na mienke ostatných. Dámy sa zvyčajne starajú o to, čo majú na sebe, ale pánom to bolo donedávna jedno, kým nezistili, že u žien viac zabodujú, ak sú elegantne oblečení.

Elegantne oblečený muž je pravdepodobne najpríťažlivejší muž na svete. Samozrejme, elegancia nezahŕňa len drahý oblek, ktorý by ste mali nosiť každý deň, ale aj mnoho iných, oveľa pohodlnejších vecí. Poďme si povedať, čo by nemalo chýbať v šatníku elegantne oblečeného muža.

Košele

Základom šviháckeho šatníka sú košele. Samozrejme, nekupujte ich v pestrých farbách, pretože s nimi neurobíte dobrý dojem. Stavte radšej na neutrálnosť, farby, ktoré má každý rád – najviac zabodujete s bielou alebo svetlomodrou.

Polobotky

Pánom by rozhodne nemali chýbať ani poltopánky. Na trhu je dnes veľa typov poltopánok, ktoré si určite obľúbite. Zelené sú v zaujímavých farbách – modré, ale samozrejme aj hnedé. Čierne poltopánky radšej nechajte v obchodoch, pretože čierne poltopánky sa už naozaj nenosia. Namiesto toho vždy siahnite po hnedých a kúpte si k nim vhodný opasok.

Nohavice

Samozrejme, bez nohavíc! Nemusia to byť oblekové nohavice, ale môžu to byť klasické formálne nohavice, ktoré siahajú len po členky. Takýchto krátkych nohavíc sa naozaj nemusíte báť, sú štýlové! Najmä ak si k nim oblečiete pestrofarebné ponožky, ktoré sú tiež súčasťou elegantného pánskeho šatníka.

Rolák

Muži by si nemali nechať ujsť aktuálny hit, ktorým je rolák. Roláky sú v súčasnosti veľmi populárne a sú naozaj fantastické! Hodia sa nielen k obleku, ale aj k formálnym nohaviciam, keď idete napríklad do kaviarne.

Môže sa Vám ešte páčiť...